وکیل پایه یک دادگستری

جمعی از وکلای پایه یک دادگستری خانم و آقا با بیش از 10 سال سابقه وکالت حرفه ای با تخصص های گوناگون گرد هم آمده اند و آماده ی ارایه خدمات تخصصی می باشند

وکیل پایه یک دادگستری

جمعی از وکلای پایه یک دادگستری خانم و آقا با بیش از 10 سال سابقه وکالت حرفه ای با تخصص های گوناگون گرد هم آمده اند و آماده ی ارایه خدمات تخصصی می باشند

وکیل پایه یک دادگستری

جمعی از وکلای پایه یک دادگستری خانم و آقا با بیش از 10 سال سابقه وکالت حرفه ای با تخصص های گوناگون گرد هم آمده اند و آماده ی ارایه خدمات تخصصی اعم از مشاوره حقوقی و قبول وکالت در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانوادگی و قراردادها می باشند.
ساعت کار دفتر شنبه تا چهارشنبه 10 صبح الی 7 عصر می باشد.
مشاوره تلفنی - برای هر نفر یک سوال - رایگان است اما برای وکالت یا مشاوره حضوری با تلفن های دفتر تماس حاصل کنید تا با توجه به فوریت های حقوقی، نزدیکترین وقت مشاوره برای شما تعیین گردد.
44963487 -44033677

طلاق توافقی مراحل

يكشنبه, ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۴۵ ق.ظ

وکیل طلاق توافقی گروه وکلای پارسای پاسخ می دهد که این پرسش را به دو قسمت تقسیم می کنیم:

یکی مراحل طلاق توافقی با وکیل و دیگری مراحل طلاق توافقی با حضور زوجین

مراحل طلاق توافقی با وکیل بدین صورت است که هر کدام از زن و شوهر که تمایل به حضور در دادگاه و طی مراحل طلاق را نداشته باشند با مراجعه به وکیل پایه یک دادگستری، وکالتنامه وکیل را امضاء می کند که پس از امضاء وکالتنامه طی همه مراحل اعم از ثبت دادخواست در دفتر الکترونیک قضایی، مراجعه به دادگاه، حضور نزد قاضی و شرکت در جلسه مشاوره دادگاه و ... با وکیل می باشد و نیاز به حضور موکل نیست. بی شک طی مراحل طلاق توافقی توسط وکیل مطمئن تر، سریعتر و با کیفیت تر خواهد بود.

اما مراحل طلاق توافقی بدون وکیل بدین صورت است که زوجین می بایستی هر دو نفر با در دست داشتن اصل عقدنامه یا رونوشت، اصل شناسنامه و کارت ملی به یکی از دفاتر ثبت الکترونیکی قضایی مراجعه کنند و دادخواست طلاق توافقی را ثبت کنند. پس از دو الی چهار روز پیامک حاوی شعبه ارجاع شده و شماره 10 رقمی پرونده برای زوجین ارسال می گردد که بعد از آن می بایستی به شعبه مربوطه مراجعه کنند و بقیه مراحل را که از جمله آن ها مشاوره دادگاه است طی کنند اگر تا قبل از صدور رای هر کدام از زوجین پشیمان شود علی رغم امضاء دادخواست، رای طلاق توافقی صادر نمی گردد.

پس از صدور رای که به نام گواهی عدم امکان سازش نامیده می شود در مدت 3 ماه زن و شوهر فرصت دارند که جهت ثبت طلاق به دفترخانه مراجعه کنند.

این دفترخانه طلاق می تواند هر دفترخانه طلاقی در هر کجای ایران باشد علی رغم این که دادنامه طلاق توافقی در شهر دیگری صادر شده باشد.

مرحله ثبت طلاق در محضر نیز می تواند بدون حضور هر کدام از زوجین و توسط وکیل طلاق توافقی انجام شود.

بر طبق قانون برای ثبت طلاق نیاز به اجازه و حضور والدین زن و شوهر نمی باشد.

بر طبق قانون برای ثبت طلاق نیاز به حضور حد اقل 2 شاهد می باشد که رویه دفاتر طلاق این است که 4 شاهد باید باشد.

با توجه به این که دادنامه های طلاق توافقی از نوع طلاق خلع هستند در ایام عده شوهر نمی تواند به زن رجوع کند.

زن اگر باکره یا دوشیزه باشد نیازی به عده نیست و زن حق رجوع ندارد ولی زنی که دوشیزه و یا یائسه نیست در مدت عده می تواند با مراجعه به دفتر طلاقی که صیغه طلاق را جاری کرده است به آنچه بذل کرده رجوع کند.

وکیل برای طلاق توافقی        44033677 - 09122547699


منبع: طلاق توافقی مراحل

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی